Er gaat een man naar zijn werk

en dat is het vieren waard.

Knuffelende kinderen, een huilende vrouw (grapje.. lees; zwaaiende) en plankgas. Gertjan is op weg naar Antwerpen, ons nieuwe huis is in aantocht. Na het lange wachten en werken vanuit huis, voelt naar je werk toe kunnen gaan als een feest, alsof je uitgaat. Deze dag is dus het vieren waard.

De Global Mercy arriveert bijna in de haven van Antwerpen. En je kan niet vroeg genoeg op weg naar de kade zijn om haar binnenkomst te bezingen.

afscheid nemen

Totdat het schip klaar is om families te ontvangen, wonen wij nog in Ouddorp waar de kinderen naar school gaan en Irma zich toelegt op Franse taalstudie en geestelijke toerusting. Wij, inclusief de kinderen als je het hen vraagt, zouden weer graag terug aan boord gaan om verder deel te nemen in Mercy Ships missie om hoop en heling te brengen daar waar gebrokenheid is.

Vanaf vandaag werkt Gertjan vanuit Antwerpen aan alles wat te maken heeft met beveiliging van de Global Mercy en het personeel. Hij woont in een zakenhotel wat beschikbaar is voor Mercy Ships en zodra het kan, betrekt hij onze nieuwe hut. Leuk is, dat we weten welke het wordt!


Also published on Medium.